Herinneringen blijven leven met jouw unieke wandcirkels

Ken je dat? Je vakantie is voorbij. Je vertelt aan iedereen die je tegenkomt hoe heerlijk het was. Hoe je hebt genoten van de natuur, de sfeer, de activiteiten en de ontspanning. Even later merk je dat je helemaal opgeslokt wordt door je dagelijkse bezigheden en de ratrace van je bestaan. Die heerlijke vakantie ervaring verdwijnt ongewild naar de achtergrond. Zo jammer dat het niet lukt om dat ontspannen gevoel vast te houden. Vanaf nu gaat je dat wél lukken!

Maak kennis met de supermooie wandcirkels waarin jij jouw mooiste foto’s als dierbare herinnering zichtbaar maakt voor jezelf.

Je creativiteit voluit gebruiken

Een fotocollage maken waarin je jouw persoonlijke ervaring helemaal terugziet, is een prachtige creatieve activiteit. De wandcirkels zijn namelijk te vullen met jouw eigen mooie foto’s, maar ook met quotes, gekleurde vlakken en mooie prints die je vindt in de beeldbank. Welke quote vat jouw ervaring prachtig samen? Welke print past perfect in jouw interieur? Door deze zo persoonlijk te kiezen en toe te voegen, zorg je ervoor dat de wandcirkel écht een eenheid vormt met de sfeer in de ruimte. Op deze manier een fotocollage maken betekent volop je creativiteit laten stromen en die unieke ervaring de plek geven die het verdient.

Kies bewust voor de zachtheid van ronde vormen

Als je dan toch gaat uitpakken en zo’n prachtige fotocollage aan het maken bent, denk dan eens goed na over de vorm waarin je het giet. Elke vorm heeft zijn eigen uitstraling. Ronde vormen activeren in je brein associaties met vriendelijkheid en zachtheid. Past dat bij de foto’s die jij aan de je muur wilt hangen? Ga dan zeker voor de wandcirkels. De vorm versterkt het gevoel dat de foto’s je geven nog eens extra!

Speel met de verschillende formaten

Is er één foto die voor jou écht het verschil maakt en gewoon alle aandacht verdient? Dan kan je in je fotocollage gebruik maken van de vijf verschillende beschikbare formaten. De wandcirkels variëren van XS (16cm x 16cm) tot XL (32cm x 32cm). Dat betekent dat je bijvoorbeeld één foto in een groot formaat er uit laat springen. Die foto krijgt daarmee alle aandacht. Tegelijk zorgen foto’s in kleinere formaten er omheen voor een speels effect.

Geniet van de afwisseling

De wandcirkels zijn zo handig op te hangen én te vervangen, dat jij na elke vakantie alleen maar je mooiste vakantiefoto hoeft uit te kiezen en te bestellen. Je vervangt of breidt je bestaande collage uit en zorgt daarmee voor een frisse afwisseling. Geniet dagelijks van jouw unieke persoonlijke herinnering.

Reacties zijn gesloten.

Copyright Sartus